Mijn naam is Gerda, ik woon samen met Jeroen en we hebben 2 kinderen. We hebben natuurlijk ook honden en wel, 3 shih-tzu’s (Binkie, Tiësto en Moony) en de Duitse Dog Harley. Daarnaast hebben we een kat Kanjer, twee alpaca’s en op het erf lopen nog zo’n 25 kippen rond te scharrelen.

Dieren, met name honden hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Als kind bij mijn ouders thuis ben ik al groot geworden tussen de honden en dit is uitgegroeid tot een grote passie. Als ik tussen honden ben, dan voel ik mij blij en compleet. Voel ik mij gelukkig.

Sinds enkele jaren show ik actief met mijn Shih-tzu’s. Het showen met mijn hondjes en de bijkomende vachtverzorging geeft mij de gelegenheid om lekker met mijn hondjes om te tutten, en daar geniet ik met volle teugen van.

 

 

Ik ontdekte dat het voor fokkers en eigenaren van kleine en middelgrote honden, best moeilijk is om goede, veilige opvang te realiseren. Opvang die je natuurlijk soms nodig hebt, om bijvoorbeeld van een welverdiende vakantie te kunnen genieten.

Dit heeft mij op het idee gebracht om een hondenopvang te beginnen. Niet gewoon een hondenpension, maar een heus hondenhotel, waar juist kleine hondjes die om verschillende redenen niet in een gewoon pension kunnen, bijv. door hun vacht, of angst voor grote honden goed kunnen worden opgevangen.

In mooie, warme gezellige kamers, ruime buitenruimtes en omringd worden met de beste zorg en veel aandacht.

Met in mijn gedachten mijn eigen hondenkinderen, en wat ik voor hen zou willen, heb ik het concept bedacht en ontworpen.

 

Dit heeft geresulteerd in Hondenhotel More Than One