Mijn naam is Gerda, ik woon samen met Jeroen we hebben twee kinderen en twee kleinkinderen.  We hebben natuurlijk ook honden , vier shih-tzu’s (Tiësto, Moony, Messi en Tay).  Verder hebben we een kat Polski en nog wat kippen rondlopen.

Dieren, met name honden hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Als kind bij mijn ouders was ik al gek op honden en dit is alleen maar meer en meer uitgegroeid tot een grote passie. Samen zijn met hondjes, maakt mij blij en gelukkig.

Sinds enkele jaren show ik actief met mijn Shih-tzu’s. Het showen en de bijkomende vachtverzorging geeft mij de gelegenheid om lekker met mijn hondjes om te tutten, en daar geniet ik met volle teugen van.

Ik merkte al gauw, dat het voor eigenaren van dit formaat hondjes, best moeilijk is om goede, veilige opvang te vinden. Opvang die je natuurlijk soms nodig hebt.

Dit heeft mij op het idee gebracht om dit hondenhotel te beginnen. Niet gewoon een hondenpension, waarin ik persoonlijk vindt dat deze kleine hondjes niet tot hun recht komen, in een kennel en samen met veelal grote honden. , maar een heus hondenhotel. Een plek waar juist deze kleine hondjes, zichzelf kunnen zijn. 

Waar ze vertoeven in mooie, warme gezellige kamers, samen met andere gelijk gestemden. Daarbij omringd worden met zorg en veel aandacht.

Met in mijn gedachten mijn eigen hondenkinderen, en wat ik voor hen zou willen, heb ik het concept bedacht en ontworpen.

Dit heeft geresulteerd in Hondenhotel More Than One